Условия за ползване на obiavi.com (много малко и много кратко)

obiavi.com не носи отговорност за съдържанието на обявите или за нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани в сайта обяви. Обявите се публикуват директно от потребителите и в реално време. (с изключение на категорията запознанства). Проверка на съдържанието на всички обяви в реално време е невъзможно. За всички нередности или некоректни обяви на сайта моля, сигнализирайте тук. ВНИМАНИЕ! Некоректни потребители публикуват обяви на телефони с добавена стойност - 0481, 0871, 0881, 0891, 0900...

При пускане на обява тук вие се съгласявате със следното:
 • никакви обяви със снимки със сексуално съдържание или описание.
 • вярна, точна, и актуална информация за контакт (и-мейл)
 • без повтаряне (наводняване) с една и съща обява
 • никаква неприлична, клеветническа, заплашителна, нападателна, оскърбителна, омразна или объркваща за други потребители информация!
 • obiavi.com изпраща автоматични системни съобщения само при коментар към ваша обява; Всички други съобщения към вашият и-мейл са в резултат на потребителски интерес към публикуваната от вас обява, и пуснати от човек. Администраторите си запазват правото за ръчни (генерирани от човек) съобщения, свързани с проверка на контакт/съдържание на публикувана обява.
  Затвори

   Често задавани въпроси на obiavi.com (не много малко и не много кратко)
  Влязох в сайта чрез линк от търсачка (Google) но търсеният текст го няма? Obiavi.com се актуализира в реално време. Възможно е от индексирането в Google до вашето влизане обявата да е била заличена. Вероятно е и обявата да е активна но с променено местоположение/номер. Пробвайте с търсене тук. Може да се опита и отваряне на кеширана-та версия от търсачката / Google!
  Искам да редактирам/изтрия своя обява? Това става с един клик от главното меню или тук.
  Защо подадената от мен обява не се визуализира в сайта? Категорията "Запознанства" не е в реално време и се преглежда преди публикуване. Ако обявата не отговаря на условията за ползване, тя няма да се публикува изобщо.
  Мога ли да публикувам обява едновременно в няколко региона? Само ако това е в интерес на потребителите. Случайте на уместна имплементация не са много, и ви съветваме да не пробвате.
  Защо обявата ми беше изтрита от сайта? Най-вероятно обявата е имала некоректна информация за контакт (и-мейл), друга заблуждаваща потребителите информация, или заради дублиране на обявата (наводнение). Потребителите предлагат обяви за изтриване. Администраторите обикновенно ще се опитат да решат проблема като се свържат с вас. При очевидни нарушения на правилата за ползване обяви се изтриват веднага и без предупреждение.
  Как мога да докладвам за обяви с невярно съдържание или злоупотреба? Помощ от главната страница или тук.
  Как мога да се свържа с подателя на дадена обява? В зависимост от предпочитанията на подателя на обявата, може да се свържете с него чрез някой от обявените начини за контакт (телефон, e-mail, skype, http://www., друг начин за връзка). Може да изпратите запитване чрез формата за контакти като кликнете на линка "Защитена поща", който се намира под съдържанието на обявата. Затова и правилният и-мейл е задължителен; ако при опит за връзка съобщението се върне като лош и-мейл, тогава обявата с този контакт и-мейл се изтрива. Формата за връзка е за да пази всички потребителски и-мейли скрити от автоматизирани програми.
  За колко дълъг период мога да публикувам обявата си? Всичко е валидно за 120 дни, което е разумен срок за ефект от една обява. Обявите не се подновяват. Ако предмета на обявата стане невалиден, винаги можете да си изтриете/промените обявата в реално време.
  Как да направя обявата си специална? Paypal връзката не е активна за сега; Администраторите правят специални обяви само с промоционален код.
  Затвори